Dagelijkse Route


321koeriers rijdt dagelijks voor verschillende opdrachtgevers. Wilt u ook een dagelijkse rit periodiek laten uitvoeren door 321koeriers?
Dan zorgen wij daarvoor. Post, pakketten en diverse andere goederen brengen wij dagelijks naar de juiste bestemmingen. Uw dagelijkse bestellingen wordt door onze koerier met aandacht bezorgd en weet precies wat u van hen verwacht. We houden ons aan de met u afgesproken tijdsschema’s en volgorde van route en er is altijd ruimte voor overleg wanneer u uw wensen wilt aanpassen.


Extra service


Natuurlijk nemen wij ook bijkomende logistieke handelingen graag uit handen. Denk aan de (tijdelijke) opslag van een deel van uw voorraad. Eén telefoontje en uw zending kan worden geleverd, zonder dat u er zelf omkijken naar hebt. Wij zorgen voor het verzendklaar maken van uw goederen en wanneer u dat wenst, wordt uw bestelling dezelfde dag nog afgeleverd. Heeft uw bestelling minder haast, dan kunt u gebruik maken van onze pakketdienst. Uw pakket wordt dan de volgende dag afgeleverd. We werken met voordelige tarieven en een uitstekende service.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om u aan te melden als nieuwe klant!