Op- en overslag

OPSLAG SERVICE

Onze service stopt niet bij een koerier of het transport van producten. Dat is immers niet de eindbestemming die je voor ogen hebt toch? Kun je jouw producten direct kwijt bij de klant of tussen leverancier of zit er vaak een overbruggingsperiode aan vast? Mocht het nodig zijn dan regelen we graag de opslag van deze producten indien dat gewenst is. Voor binnenlands transport van deur tot deur zoeken wij de modaliteit die het meest geschikt is voor de aangeboden vracht en de soort van aanvraag.

Koerier over de weg of transport over spoor, lucht of zee

Voor 321 Transport & Logistics is niets te gek! Of je nu op zoek bent naar een koerier die pakketjes “gewoon” via de weg bezorgd of transport over spoor, lucht of water. Wij kunnen het allemaal regelen voor jouw bedrijf! Weet je zelf niet wat het handigste of goedkoopste is voor de bezorging van jouw producten? Neem dan contact met ons op.

Direct contact opnemen
overslag

OVERSLAG

321 Transport & Transport is voor u de partner voor de tijdelijke opslag en overslag van goederen. Ook in deze kunnen wij u een oplossing bieden. Ons pand is goed bereikbaar voor bestelbusjes en vrachtauto’s. In ons depot zijn er heftrucks aanwezig voor het laden en lossen van uw goederen. Voor de opslag van onder andere containers, pallets, folders en kranten bent u bij ons aan het juiste adres.
U kunt op een snelle en eenvoudige manier gebruik maken van de op- en overslagservice van 321 Transport & Logistics. Het voordeel hiervan is dat u zowel de tijdsduur als het aantal vierkante meters met ons kunt afstemmen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij vanaf ons depot uw goederen bij uw klant afleveren. Bij ons zijn uw goederen in vertrouwende handen.
opslag

OPSLAG VOOR LANGE OF KORTE TERMIJN

Moeten de te bezorgen producten voor een korte of juist langere tijd opgeslagen worden? Ook dan regelen wij het hele traject voor je. Ook wanneer je bijvoorbeeld door een onverwacht hiaat in het vracht schema, ineens op korte termijn opslag zoekt. Ook hier zoeken wij graag met je mee voor een goed passende oplossing. Onze warehouse faciliteiten voldoen aan de modernste eisen. Wij bieden maatwerk voor elke situatie.

  • Grote opslaglocatie in Leiden
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten pallets en containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Ben je benieuwd of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Binnen enkele minuten kun je een koerier regelen met daarbij de juiste opslag voor de producten of pakketten die verzonden of bezorgd moeten worden. Waarom verder zoeken als het zo eenvoudig kan!?

Vrijblijvende offerte

OVERIGE DIENSTEN

Onze professionele medewerkers zullen al uw opdrachten met de nodige zorg behandelen.

Voor als je het snel en direct wilt laten bezorgen.

Voor het uitvoeren van dagelijkse opdrachten kunt u bij ons terecht.