Over ons

Wie zijn wij

OVER ONS

321 Transport & Logistics is sinds 2016 gevestigd te Leiden. Door de focus op kwaliteit en service willen wij ons uitbreiden naar een belangrijke onderneming met tevreden klanten. 321 Transport & Logistics heeft een uitgebreid wagenpark met verschillende soorten voertuigen, die dagelijks zorgen voor een perfecte levering van al uw goederen van pakketje tot meerdere pallets.

321 Transport & Logistics staat bekend met zijn kwaliteit en service gegarandeerd tegen een scherpe prijs. Vanuit Leiden – Zuid Holland zijn onze koeriers snel ter plaatse, waar u ons maar nodig heeft. Ook in het weekend, ’s nachts en op een feestdag staan wij voor u klaar!

       Spoed koerierdiensten
       Nationaal- en internationaal transport.
       Op- en overslag.
       Vakkundig.

curier_transport_308425934-768x512

Onze wagenpark is gegroeid van één bus in het begin tot maar liefst 22 bestelbussen eind dit jaar. We streven er al jaren naar om 7 dagen, 24 uur per dag de beste service te verlenen aan onze klanten. Door middel van persoonlijke contact, staan we u bij om ervoor te zorgen dat uw zending op tijd op locatie komt.

HEEFT U TOCH NOG VRAGEN?

ONZE RELATIES

PostNL, FedEx, DHL, Spotta.

Nieuw project

ONZE MISSIE

Onze missie is als volgt:

 We werken dagelijks met verschillende mensen en      bedrijven wereldwijd.
 Dit doen we door dagelijks ons met hart en ziel in te      zetten binnen de logistiek en transport.
 
Verder ontzorgen we in het vervoer en transport,      warehousing en outsourcing.
 Onze betrouwbaarheid, transparantie en kennis maakt      van ons echte transport expert.

ONZE VISIE

Onze visie:

 Groeien in netwerk van betrouwbare export partners.
 
Daarnaast willen we ons niveau van service in de      toekomst uitbreiden.
 Zo willen we ons klanttevredenheid laten groeien      naar 100 %
 Als duurzaam bedrijf ons inzetten en het verschil      maken in transport.

WAAR STAAN WE VOOR

Waar staan we voor bij 321:

 Respectvol zijn voor klant en collega.
 Een betrouwbare flexibele transport partner.
 Persoonlijke contact en advies met uw als klant staat      voor op.
  We doen waar we goed in zijn, het vervoeren van uw      zending in binnenland – en buitenland.
  Transparantie en betrouwbaarheid zijn voor ons erg      belangrijk.

ONZE CERTIFICATEN

PayChecked
logo-niwo
3e619dd5afb3b195_sbb-beeldmerk

PAY CHECKED IN TRANSPORT

Het keurmerk PayChecked in Transport is geïnitieerd door Transport en Logistiek Nederland (TLN) en Evofenedex. Met het keurmerk laten wij als transport- of logistiek bedrijf zien dat wij ons ersoneel op de juiste wijze belonen en dat er afspraken zijn gemaakt over beloning verder in de keten. Het keurmerk is bestemd voor in Nederland gevestigde vervoersbedrijven die
personeel in dienst hebben.

NIWO EUROVERGUNNING

Op grond van de Wet wegvervoer goederen verleent de NIWO Eurovergunningen aan de ruim 13.000 transportondernemingen die zich in Nederland bezig houden met het goederenvervoer over de weg. De NIWO toetst iedere 5 jaar of deze bedrijven aan de vier in de wet omschreven kwalitatieve eisen voldoen: kredietwaardigheid, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en een reële vestiging.

ERKEND LEERBEDRIJF

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB) is verantwoordelijk voor het erkennen van leerbedrijven sinds 1 augustus 2015. Een erkend leerbedrijf voldoet aan de gestelde voorwaarden zoals het bieden van een goede en veilige werkplek, aanstellen van een praktijkopleider en werkt samen met de school en het SBB. Een belangrijk deel van de mbo-opleidingen bestaat uit werken en leren in de praktijk, de zogenaamde beroepspraktijkvorming (BPV). Een opleiding van mbo studenten is vastgelegd in kerntaken en werkprocessen. Als leerbedrijf biedt u de leerling de gelegenheid om alle kerntaken en werkprocessen die bij de opleiding horen, mee te maken, te oefenen en (onder begeleiding) uit te voeren.