Transport

versand-1200x800

TRANSPORT

321 Transport & Logistics is expert op het gebied van transport en bied u een service waarbij geen onnodige formaliteiten van toepassing zijn maar heldere, op maat gemaakte afspraken worden nageleefd zoals u dat wenst. We beschikken over een uitgebreid wagenpark met jonge, betrouwbare auto’s, busjes en bakwagens. Of het nu gaat om een envelop of aantal pallets u kunt altijd terecht bij 321 Transport & Logistics.

Transport bij 321 Transport & Logistics

Om het nationaal transport van 321 Transport & Logistics zo goed mogelijk op jouw wensen aan te sluiten, kruipen wij in het DNA van jouw onderneming. We doen dit, omdat het nastreven van een duurzame klantrelatie iets is wat hoog in het vaandel staat binnen onze organisatie. We doen dit door onszelf kwetsbaar op te stellen en samen met jou vooronderzoek te doen, zodat we de verschillende schakels uit de logistieke keten eenvoudiger kunnen samensmelten. Up and running richten we alle werkzaamheden in op dashboards, zodat we op heldere wijze kunnen rapporteren aan jou als trouwe bondgenoot.


NATIONAAL TRANSPORT

Met onze jaren ervaring zijn er maar weinig transportbedrijven die kunnen zeggen dat ze al zo lang meedraaien in het nationaal transport. Vroeger richten we ons louter op het vervoeren van goederen; vandaag de dag richt 321 Transport & Logistics het nationaal transport in op alle facetten van de logistieke keten. Dit doen we van Groningen tot Limburg en alles daartussen, waarbij iedere rit met militaire precisie wordt afgelegd. Benieuwd wat nationaal transport voor jou kan betekenen? Lees dan gauw verder.

Direct contact opnemen
  • Grote opslaglocatie in Leiden
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten pallets en containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities

OVERIGE DIENSTEN

Onze professionele medewerkers zullen al uw opdrachten met de nodige zorg behandelen.

Voor als je het snel en direct wilt laten bezorgen.

Zorgeloos uw goederen opslaan met 24 uur camera bewaking.