Vaste Route

Vaste routes

VASTE ROUTES

Onze medewerkers rijden vaste routes voor vaste opdrachtgevers. Dit heeft als voordeel dat de chauffeur altijd op de hoogte is van de wensen van de klant en worden zendingen zo efficiënt mogelijk afgeleverd door een vaste chauffeur. Wij verzorgen deze dienst zowel regionaal als nationaal.

Uw vaste route uitbesteden aan 321 Transport & Logistics? Wij hebben hier veel ervaring mee. U kunt uw periodieke ritten of eenmalige ritten aan ons uitbesteden. 321 Transport & Logistics zorgt voor een voordelige overname van uw ritten, daardoor bespaart u veel kosten. 321 Transport & Logistics kan deze ritten ook ’s nachts voor u verzorgen.

Direct contact opnemen

VASTE CHAUFFEURS

Wij zetten zoveel mogelijk dezelfde koerier in voor uw vaste routes. Zo leert de chauffeur de routes goed kennen, voor de hoogst haalbare efficiëntie en met kennis van de ophaal- en/of afleveradressen en wat op locatie belangrijk is. Door onze applicatie met de nieuwste stratenboeken besparen wij veel tijd. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw klanten op tijd geleverd moeten krijgen. Denk hierbij o.a. aan allerlei soorten routes, zoals: pakketroutes, nachtroutes voor het bevoorraden van winkels, apotheken of landbouwbedrijven.

Naast dat u zich volledig kunt focussen op de core business, kan het ook financieel interessant zijn. Aangezien wij een hogere bezettingsgraad van het wagenpark hebben en meestal onder een meer aantrekkelijkere CAO vallen.

De route kan op 2 manieren bepaald worden:

  • U bepaalt de route en de gewenste levertijden, wij gaan vervolgens deze route voor u plannen en uitrijden.
  • Wij bepalen voor u de snelste route en houden hierbij rekening met uw voorkeur van dagdeel.

Voor route transport hebben we de volgende gegevens nodig:

  • Omschrijving zendingen (soort, gewicht en afmetingen)
  • Pakbonnen
  • Afleveradressen
  • Gewenste bezorgtijden

KWALITEIT EN SERVICE !

Voor een belangrijk deel van onze opdrachtgevers werken we daarom al vele jaren samen. We hechten aan lange termijnrelaties, waarin vertrouwen een belangrijke rol speelt.  Van verschillende klanten hebben we dan ook toegang tot sleutels en alarmcodes, scanpassen etc., zodat er altijd snel en efficiënt geleverd kan worden. Dat is een vertrouwensbasis die wij in de jaren hebben opgebouwd met onze klanten , alles gaat om de vertrouwenskwestie.

Voor een goede kwaliteit en service bent u bij 321 Transport & Logistics aan het juiste adres! Al uw zendingen zullen zorgvuldig worden vervoerd, want u staat bij ons als klant altijd op nummer 1.

consegne-1024x683

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wilt een spoedritten koerier inschakelen voor het met spoed laten bezorgen van uw pakketten? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en geven deskundig advies. Wanneer u ons inschakelt, gaan we natuurlijk vlot te werk en zorgen we ervoor dat uw pakket snel en netjes bezorgd wordt. Wij nemen uw werk uit handen met onze snelle koeriersdienst!

Contact opnemen

OVERIGE DIENSTEN

Onze professionele medewerkers zullen al uw opdrachten met de nodige zorg behandelen.

Voor als je het snel en direct wilt laten bezorgen.

Zorgeloos uw goederen opslaan met 24 uur camera bewaking.